Psihoterapija, psihoterapevtsko svetovanje v Mariboru


Go to content

DRUGI O NAS


Spoštovani!
Z vašimi storitvami sem bila zelo zadovoljna in moram reči, da ste mi v tako kratkem času odprli oči. Odločila sem se, da začnem živeti.
Hvala za vse! Če bom imela še težave, se ponovno oglasim pri vas!
Vse lepo vam želim!
Lep pozdrav,
Mateja


Pozdravljeni,
ob razpadu partnerske zveze sem doživela eno največjih stisk v svojem življenju. Razlog razpada je bila nezvestoba. Za pomoč sem se po telefonu obrnila na Majo Kus Ambrož, ki me je bila pripravljena še istega dne sprejeti. Ob izpovedi moje zgodbe je bila zelo korektna, prijazna in empatična, zato je tudi takoj pridobila moje zaupanje. Pomagala mi je blažiti žalost in mi dejala, da jo lahko kadarkoli pokličem - tudi ponoči. Takoj na začetku sva postavili jasne cilje, in sicer raziskati svoje vzorce v partnerskih odnosih ter najti pot, kako v odnosih do drugih ljudi ohraniti sebe (oziroma svoj jaz). V času terapije sem prejela številne strokovne obrazložitve glede psihofizičnega stanja, v katerem sem se znašala, o podzavestnih vzorcih, ki jih nosim s seboj ter o medsebojnih odnosih z drugimi ljudmi. Ob koncu terapije lahko z gotovostjo rečem, da sva na podlagi medsebojnega dela dosegli na začetku postavljene cilje, za kar sem ge. Kus Ambrož izredno hvaležna. Skratka moja izkušnja z gospo Majo Kus Ambrož je zelo pozitivna, zato jo vsem tudi toplo priporočam.
Simona


Pozdravljeni,
Rada bi se vam zahvalila za vse. Prišla sva sprta, danes je najin zakon nov. Začela sva od začetka. Vsak dan je poln ljubezni. Ponovno sva se našla. Naučila sva se tudi prepirati in nikoli si nisva mislila, da so lahko prepiri resnično konstruktivni. Brez vaše pomoči bi bila danes ločena in nesrečna, tako pa se stiskava v objemu in življenje je lepše.
Hvala še enkrat!
Ana & Grega


Lep pozdrav,
Obravnava pri Maji nama je pomagala, da sva postala prijatelja. Zavestno sva izbrala, da ne vztrajava v zakonu, vendar pa sva vzpostavila odnos, ki nama bo v pomoč pri vzgoji najine hčerke. Tudi to pismo piševa skupaj, kar si nikoli nisva mislila, da je sploh mogoče. Naučila sva se pogovarjati, sodelovati in predvsem sva spremenila vedenje, ki je potrebno za kvalitetno partnerstvo. Žal sva se na go. Majo obrnila, ko je bilo za "naju" že prepozno in sva bila že 1000 srčnih milj narazen, a sva vseeno vesela, da sva sedaj vzpostavila odnos, ki je resnično dober in nama vsekakor pomaga pri skupnem vzgajanju in starševstvu.
HVALA,
Matjaž in Petra

Spoštovani,
v imenu Romskega akademskega kluba se vam zahvaljujem za enkratne in prijetne trenutke na dvodnevni delavnici.

Bilo je fenomenalno saj ste nam dali veliko več kot smo pričakovali. Zato želimo v prihodnje, da ostanemo v kontaktu in imamo več
takšnih srečanj z vami.

Želimo vam veliko dobrega

Vinko Cener
vodja projekta pri Rak- u "Dvig socialnega in kulturnega kapitala v okoljih, kjer živijo predstavniki romske skupnosti"REFLEKSIJA
V mojem življenju so se pojavile težave, ko sem zaključila dolgoletno zvezo in se spustila v novo. Pravzaprav sem fanta kar zamenjala, saj sem se zaljubila v drugega. Z novim fantom sva se močno zbližala in tudi moje ljubosumje se je stopnjevalo. Zahtevala sem njegovo nenehno pozornost in prisotnost. Če je ni bilo, sem se zapirala v sobo in jokala. Zdelo se mi je, da me nihče na svetu ne mara. Tudi v družbo drugih se nisem mogla vključit,saj sem venomer negovala svojo bolečino in žalost. Ko je prišel on, je bilo vse pozabljeno. Moje obnašanje je oba zelo obremenjevalo in načelo najino zvezo. V sebi sem čutila, da to ni ok in da moram nekaj spremeniti. Nisem si bila všeč in moja samozavest je počasi izginjala. Zelo močan je bil tudi strah pred izgubo, saj sva se s fantom drugače ujela in sva hotela obdržati to zvezo. Moje počutje se je iz dneva v dan spreminjalo. Ko sem bila z njim, sem bila vsa evforična, ko pa sem bila sama, so se mi zopet prikradle turobne misli. Zares sem čutila, da moram nekaj spremeniti.
Zato sem se odločila, da si poiščem pomoč strokovnjaka in s tem izboljšam svojo samopodobo in si izoblikujem dobro osebnost. Mami mi je svetovala obisk pri psihoterapevtu.
Na srečanjih sva se podrobno pogovarjali o mojih težavah. Najprej mi je bilo o tem težko govoriti. Potem pa sem začutila, da z mojim pripovedovanjem in odkrivanjem postajam "lažja", težave se mi niso zdele več tako grozne in nerešljive. Spoznala sem, da ljudje lahko spremenimo samo samega sebe in ne ostalih okoli nas. Moja samozavest je rasla. Na razgovorih sem se počutila odlično in vedno sem komaj čakala in se veselila razgovora pri Maji. Še tako velike težave so pod njenim vodstvom počasi izginjale. Usmerjala me je predvsem v to, da sem si postavila cilje in poiskala pravo pot do njih. Dala mi je občutek pomembnosti in upanja, da je vse rešljivo, če razmišljaš pozitivno. Z njeno pomočjo sem izboljšala kakovost svojega življenja in za to sem ji zelo hvaležna.

Tina, 20 let______________________________________________________________________________________________________________

Kopiranje dovoljeno le z navedbo vira, ker gre za avtorske zapise.

psihoterapija in svetovanje | individualna psihoterapija | družinska psihoterapija | partnerska psihoterapija | skupinska psihoterapija | o nas - psihoterapevti Maribor | AKTUALNO | team building - programi | delavnice in izobraževanja | cenik - psihoterapija Maribor | kontakt - psihoterapevti Maribor | kontaktni obrazec - psihoterapija | koristne povezave - psihoterapija | drugi o nas | sodelovanje in povezovanje | Zemljevid strani


Back to content | Back to main menu